Menu Sluiten

Over Added Value Finance

Over Added VALUE Finance

Added Value Finance werkt met een netwerk van professionals die jarenlange ervaring hebben bij gerenommeerde adviesbureaus en/of op directieniveau op het gebied van strategie, bedrijfsvoering, financieel management en fusies en overnames.

De directie van Added Value Finance B.V. wordt gevoerd door drs Edwin T.M. Slutter RA. Hij werkt 30 jaar als financial en heeft ruime ervaring als partner bij de Big Four en als CFO in het bedrijfsleven.

Edwin is een probleemoplosser, pragmatisch en ‘to the point’. Hij kan snel schakelen om vraagstukken op te pakken en heeft een groot gevoel voor urgentie. Edwin is mensgericht, maar afspraak=afspraak. Hij houdt ervan zaken duidelijk te stellen Hij heeft een sterk organisatorisch vermogen en creëert rust en structuur. Edwin is sterk gericht op efficiency en continue waardevermeerdering.

Bij elk vraagstuk heeft Edwin een actieve rol als senior adviseur en/of in de aansturing van één of meerdere professionals. Zo houdt u één aanspreekpunt en blijft de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.